Κατάστημα επίπλων ΤΕΞΑΝ στην Ξάνθη

Από το 1978 η εταιρία ΤΕΞΑΝ ικανοποιεί κάθε σύγχρονη απαίτηση στο χώρο του επίπλου. Διαθέτοντας ένα χώρο παραγωγής αλλά και έναν εκθεσιακό χώρο 4000m2 παραθέτουμε κάθε χρόνο προτάσεις υψηλής αισθητικής και συνθέσεις σύγχρονου design. Μια πληθώρα επιλογών, τόσο με έπιπλα δικής μας παραγωγής όσο και με έπιπλα εισαγωγής, ιδιαίτερου στυλ, προσφέρεται σε κάθε επισκέπτη της έκθεσης μας.

Ως μέλος της εταιρίας CASOO Hellenic Group, η εταιρία ΤΕΞΑΝ διευρύνει τους ορίζοντές της στις προτάσεις design δίνοντας στον κάθε πελάτη της τη δυνατότητα να απολαμβάνει αποκλειστικά προϊόντα εισαγωγής, σε πολύ προσιτές τιμές.

Η ποιότητα που ξεχωρίζει είναι ακόμη ένας στόχος της εταιρίας ΤΕΞΑΝ, την οποία διασφαλίζουμε με την “εγγύηση ποιότητας” που παρέχουμε σε κάθε αγορά. Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας με την άμεση τεχνική υποστήριξη που παρέχει η εταιρία μας, δημιουργεί τις συνθήκες άρτιας εξυπηρέτησης των πελατών μας. Αυτή λοιπόν η ποιότητα χαρακτηρίζει τόσο τα προϊόντα μας όσο και την παροχή υπηρεσιών μας.

Για την εταιρία ΤΕΞΑΝ, ο χώρος γίνεται όμορφος και αυθεντικός, όταν προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα “θέλω” κάθε πελάτη. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο η μελέτη του χώρου όσο και η διακοσμητική του επιμέλεια, αποτελούν για μας μια επιπλέον εξυπηρέτηση, με σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας. Επιστέγασμα τέλος της συνεργασίας μας μαζί σας, αποτελέι τόσο η σωστή μεταφορά όσο και η σωστή τοποθέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Για μας ο χώρος έχει άποψη, τη δική σας. Εμείς απλώς είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο